hd sex juicy oiled big tit blonde blows hard cock.

O nama

Poduzeće infoProgres d.o.o. osnovano je 2006. godine orijentirano na pružanje telekomunikacijskih usluga baziranih na novim tehnologijama.

Naši stručnjaci razvili su cijeli niz usluga koje za prijenos informacija koriste internet te na taj način omogućuju goleme uštede…

Usluge za privatne i poslovne korisnike VoipBON ONE, VoipBON Office (telefonija, fax, sms), te usluge za zahtjevnije poslovne korisnike callshop, callcenter i druge pronašle su velik broj zadovoljnih korisnika kojih je svakim danom sve više.

Internet trgovina www.voip-shop.com.hr je začeta 2007. godine kao prva Hrvatska internet trgovina specijalizirana za telekomunikacijsku opremu. Njen uspijeh potvrđuje velik broj kupaca, mreža prodajnih partnera te činjenica da imamo nekoliko klonova naše trgovine.

Osim navedenih usluga, također je aktivan projekt Gradski Telekom, koji ima za cilj omogućiti što kvalitetniju i povoljniju internet i telekom uslugu, kako privatnim tako i poslovnim korisnicima.

Također tu je i naš najmlađi proizvod Streamo! koji je na našem tržišku a radi se o SmartTV uređaju koji običan televizor pretvara u pametan SmartTV televizor i time omogućava pristup internetu, igranje igara, strimanje video sadržaja direktno na televizoru.

Poduzeće se sastoji od odjela razvoja, logistike, prodaje usluga i podrške klijentima, u zagrebačkoj, pulskoj, beogradskoj. Široka mreža partnerskih poduzeća, ovlaštenih zastupnika naših proizvoda i usluga, kao i pružanje tehničke pomoći u svakom trenutku uz kvalitetu i povoljne cijene garancija su uspjeha naših projekata.

Ako ste na našim stranama pronašli nešto što vas zanima slobodno nam se javite preko kontakt podatka na stranici kontakt.

7vidz hot latina does it all very sexy babe.